Top Reactief

'Hoe stel je het op de revalidatie?' 'Ik jeune mij lijk zot!' 'En sport je daar dan ook?' 😁

Naar de reva rijden is met de muziek keihard in de auto en een smile op mijn gezicht. Klaar om met 2 uur te smijten en af te matten en ook om ons dream team terug te zien. Hoe kan je je zo goed voelen, in zo een korte tijd, bij mensen die je 3 weken geleden nog niet kende. Lotgenoten... 

We lachten samen, we delen verhalen met mensen die je echt begrijpen, die weten wat je moet doorstaan. Je ziet samen af, je zweet samen, je speelt kinderspelletjes samen. (dat je anders nooit zou doen)

Hoe ziet de namiddag eruit? We starten altijd met een opwarming. Meestal iets aan de hand van een spel waar we ook de concentratie stimuleren. We hebben 10 toestellen ( roeien, fietsen, wandelen, ...) waar we ons eigen programma voor hebben. Ondertussen krijgen we oefeningen in kleine groepjes. Oefeningen op de boze bal, buikspieroefeningen, ... Heel intens dus. Het is echt afzien hoor maar ik haal er enorm veel voldoening uit. Ligt natuurlijk aan de mensen rondom je. 

Echt waar ... dat is een mentale boost. Ook de begeleiders Thomas, Sander, Lore, Shauni, topmensen die met de juiste sjwung zorgen dat we ons 120% smijten op de fysieke oefeningen, dat we plezier beleven aan het afzien.  

Merci! 💕




Reacties

Populaire posts