Druk, druk, druk ....

Ik had deze week een volle agenda. Wie had dat gedacht zeg. Kasten heb ik nog niet uitgekuist hoor! Ik heb nu vooral constant gevoel van: 'ik moet nu alles nog doen want het kan dan voor een paar maand gedaan zijn.'

Maandag een lunchke met mijn allerliefste schoonheidspecialistje Steffi. ( ik heb daar nog les aan gegeven ) Dinsdag een dagje Gent gedaan met de liefste Isabel. Een vrouwe naar mijn erte ❤ 's Avonds bezoek gehad van Heidi (lotgenote) en Ann en wat een weertje. We konden tot 's avonds laat op terras zitten. 

Gisteren ben ik dan naar de directievergadering geweest (want ging over de personeelsformatie van volgend schooljaar) en die middag samen met de directies de verjaardag van onze coördinerend directeur gevierd. Ik heb er enorm van genoten!

Deze voormiddag had ik een afspraak met dokter Hoste. De draadjes werden verwijderd en alles zag er prima uit. Mijn pijn in mijn arm was er terug dus ze moest me weer pijn doen. Gelukkig was er ook Inge, haar secretaresse, verpleegster, vroedvrouw die mijn hand vasthield. ( Ik ben haar vergeten vragen of ik haar geen pijn heb gedaan want 'k heb nogal geknepen in haar hand) Ik had dus terug die lymfestrengen. Ik heb de uitleg nu beter begrepen dan de vorige keer. In mijn arm kan er geen vocht meer stromen maar er komt dan toch een beetje vocht in de klieren of vaten en dat droogt meteen op. Je kan dat vergelijken met een elastiek waar er een droog stukje tussen zit. Griet wrijft dan aan mijn arm om dat open (of weg) te wrijven. Heel pijnlijk! Maar het ging precies beter dan de vorige keer want ik wist wat ging komen hé. 2 topmadammen zijn dat!!

Ik had ook nog een paar vragen. Wanneer kan ik weer een beetje van een normale BH dragen? Nog niet meteen maar blijkbaar zijn er al mooie sportbh's. Kan de chemo met een week verplaatste worden omwille van de pijn in mijn oksel en ook gewoon om nog een tijd door te brengen met mijn gezin en vooral met mijn man? (die een superdruk leven heeft maar wel altijd tijd maakt voor mij) Ja, het mag. Hoe verzorg ik het best mijn littekens? Met de ouderwetse blauwe nivea crème. 

Nieuwe update van de reis: ik start dus dinsdag 31 mei met de chemo en stappen we in het vliegtuig. 

Deze namiddag heb ik een geweldige date met Evy en Karien (weet je nog van in het begin, zij hebben alles meegemaakt tijdens de zeeklas). We gaan samen shoppen! Naar de pruikmerchang! Ik stuurde hen gisteren wellicht het meest awkward berichtje ooit! Wat het zal worden .. dat zien jullie later wel. Mijn doelstelling is nog altijd om geen pruik te dragen en zoveel mogelijk sjaaltjes maar je weet maar nooit hé. Als er één ding is dat ik geleerd heb tijdens de voorbije periode, dan is het dat je niks op voorhand kan plannen ... of voorzien.




Reacties

Populaire posts